גלידת פטנט בייתית קלה להכנה / רונית אבן-הר

לכישף - מתכונים | עדכון אחרון: 31/03/2020 16:26

[מתכוני קיץ]

[חלבי] [פירות] [גלידה] [קינוחים] 

 

 

 

 

רונית אבן-הר ממליצה לכבוד הקיץ על המתכון הסופר קל והמושלם הזה להכנת גלידה ביתית שאימצה ממגזין האוכל "השולחן". אפשר להחליף במגוון פירות לפי הטעם ומה שמתחשק!

 

דרגת קושי - קל

זמן הכנה - 5 דקות + זמן הקפאה

חומרים:

1 גביע (200 גרם) יוגורט

2 בננות חתוכות וקפואות

3 מנגו קטנים חתוכים וקפואים

אופן ההכנה:

1. טוחנים הכל במעבד למרקם חלק. מגישים מייד או מעבירים לכלי אטום ומקפיאים. כדי להפשיר מעט לפני ההגשה, לשיפור המרקם.

גיוונים מומלצים:
• מחליפים את המנגו ב-2 כוסות תותים.
• ממתיקים את התערובת ב-2 כפות מייפל טבעי.

 

בתאבון!