גלידת פטנט בייתית קלה להכנה / רונית אבן-הר
לכישף - מתכונים | עדכון אחרון: 31/03/2020 16:26
[מתכוני קיץ] [חלבי] [פירות] [גלידה] [קינוחים] |
רונית אבן-הר ממליצה לכבוד הקיץ על המתכון הסופר קל והמושלם הזה להכנת גלידה ביתית שאימצה ממגזין האוכל "השולחן". אפשר להחליף במגוון פירות לפי הטעם ומה שמתחשק!
דרגת קושי - קל
זמן הכנה - 5 דקות + זמן הקפאה
חומרים:
1 גביע (200 גרם) יוגורט
2 בננות חתוכות וקפואות
3 מנגו קטנים חתוכים וקפואים
אופן ההכנה:
1. טוחנים הכל במעבד למרקם חלק. מגישים מייד או מעבירים לכלי אטום ומקפיאים. כדי להפשיר מעט לפני ההגשה, לשיפור המרקם.
גיוונים מומלצים:
• מחליפים את המנגו ב-2 כוסות תותים.
• ממתיקים את התערובת ב-2 כפות מייפל טבעי.
בתאבון!