לחמניות לפסח / עדה ברנע אמא של דנה

לכישף - מתכונים | עדכון אחרון: 26/04/2019 17:14

 [מתכוני חגים]

 מתכון קל טעים וממכר :)

לחמניות פסח

דרגת קושי: קל. 

זמן הכנה: 40 דקות.

 

חומרים
2 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1/3 כוס שמן
2 כוסות קמח מצה
4 ביצים

 

אופן ההכנה
1. מרתיחים בסיר בינוני מים + מלח + סוכר + שמן
2. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות
3. לאחר הרתיחה מוסיפים את קמח המצה בבת אחת, מכבים את האש ומכסים את הסיר. ממתינים כ- 10 דקות
4. מוסיפים לתערובת שהתקררה את הביצים ומערבבים היטב.
5. צרים לחמניות (עם ידיים רטובות) מהתערובת ומניחים ע״ג נייר אפיה.
6. אופים במשך 30 דקות. 


בתאבון!
[זהירות! ממכר]