דלעת ערמונים במילוי ופיטריות וצנוברים / מירב חג'ג'
לכישף - מתכונים | עדכון אחרון: 12/05/2022 08:47
[מתכוני חגים] [שבועות] [בריא] [ירקות] [טבעוני] |
|
מצרכים:
3 דלעת ערמונים שטופים חצויים ומגולענים
כוס צנוברים
חבילת פיטריות טריות חתוכות לפרוסות
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לריבועים
חופן פטרוזיליה או כוסברה ( לא חובה)
כף סילאן
מלח
פלפל שחור טחון
רבע כפית כורכום
אופן ההכנה
את הצנוברים לקלות עם כף שמן זית (להניח בצד)
באותה מחבת לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן זית עד כדי הזהבה
את הפיטריות להוסיף פנימה
לטגן עוד 2 דקות
לתבל במלח כורכום ופלפל שחור
להוסיף את העלים והצנוברים הקלויים לערבב .
למלא כל חצי דלעת ערמונים במלית, לפזר מעל שומשום.
בתיאבון!