דלעת ערמונים במילוי ופיטריות וצנוברים / מירב חג'ג'

לכישף - מתכונים | עדכון אחרון: 12/05/2022 08:47

[מתכוני חגים]

[שבועות] [בריא] [ירקות] [טבעוני]

   

מצרכים:
3 דלעת ערמונים שטופים חצויים ומגולענים
כוס צנוברים 
חבילת פיטריות טריות חתוכות לפרוסות
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לריבועים 
חופן פטרוזיליה או כוסברה ( לא חובה)
כף סילאן
מלח
פלפל שחור טחון 
רבע כפית כורכום

אופן ההכנה 
את הצנוברים לקלות עם כף שמן זית (להניח בצד)
 באותה מחבת לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן זית עד כדי הזהבה 
את הפיטריות להוסיף פנימה
לטגן עוד 2 דקות
לתבל במלח כורכום ופלפל שחור
להוסיף את העלים והצנוברים הקלויים לערבב .
למלא כל חצי דלעת ערמונים במלית,  לפזר מעל שומשום. 

בתיאבון!